Kelly Kockelkoren
Kelly Kockelkoren

Kelly Kockelkoren

Kelly geeft zangles, bandcoaching, songwriting en perfoming.

Al sinds haar 11de is Kelly bezig met zingen, op haar 13de vond ze haar eerste band en dat heeft haar tot op heden nog niet losgelaten. In 2006 won ze met haar band SAT2D de landelijke finale van de Kunstbende, waarmee ze ook in 2008 het Pinkpop Festival mocht openen. Al snel daarna stond ze in een uitverkocht Goffertpark, werd ze 3FM Serious Talent met haar band Kill Ferelli en toerde ze meerdere malen door Europa,

Kelly kwam tot 'The Knockouts-ronde" bij het afgelopen seizoen van The Voice of Holland (8), speelde samen met Miss Montreal op Bierpop en stond samen met Waylon drie dagen op het podium in AHOY. 

Ze is verschillende keren naar Maine in de VS gegaan om als "music staff" te werken op een Amerikaans zomerkamp. Op dit kamp gaf Kelly zangles, gitaarles en bandcoaching met een eigen lesprogramma dat ze heeft ontwikkeld.

Naast het zingen speelt Kelly ook gitaar en doet zij veel aan 'songwriting' en optreden. Bij Kelly's zanglessen gaat het niet alleen om het geven van "tricks &tips" rondom zangtechniek, maar er wordt ook gewerkt aan podiumpresentatie, microfoontechniek, songwriting en het ontwikkelen van je eigen zangstijl. De leerlingen staan centraal tijdens de lessen en de leerdoelen komen ook echt vanuit henzelf. Kelly maakt veel gebruik van de CVT-zangtechniek (ontwikkeld door de Deense zangpedagoge Cathrine Sadolin) .

SPECIALITEIT
Pop, rock, songwriting, perfoming & personal development. 

Bekijk hier een aantal video's van Kelly: