Jerre de Feijter
Jerre de Feijter

Jerre de Feijter

Jerre geeft DJ les, DJ workshops en DJ feestjes.

Sinds 2005 is Jerre niet meer weg te slaan van achter de draaitafels. Eerst oefenend op zijn zolderkamer met twee vinyl decks en tegenwoordig in de booths van verschillende clubs en feesten door heel Nederland.

 In 2007 begon het met een aantal avonden in De Rechter in Eindhoven en een onverwachte programmering tussen Fedde le Grand en Sidney Samson op het Impact festival. Vanaf toen begon voor Jerre het balletje pas echt te rollen en draaide hij vaak in Eindhoven en Rotterdam voor o.a. De Thuys, Friso in de Effenaar, Dance for Life en Ensuite en Tivoli de Helling in Utrecht.

Sindsdien is Jerre (DJ naam Jerry Frisky en alter ego Flush Royale) vaak te vinden achter de draaitafels van de NYX (resident), Paradiso, Noorderlicht en het Vondelpark in Amsterdam, Platform Theater in Groningen, Stairway en Filemon in Utrecht en heeft hij op feesten gedraaid zoals Milkshake, Kiss Bang Cruise, de Beste Social Media Awards, private feestjes in de Faralda Crane Hotel en Nhow Hotel en is hij één van de terugkerende DJ’s op o.a. Rosario, Kalinichta, 3 x NYX, FPQ en Dollhouse. 

Zijn muziekstijl bestaat uit een combinatie van oldschool House, Techhouse en electro met popinvloeden en vogue en scene influences.

Tijdens de lessen gaat Jerre in op alles wat met DJ’en heeft te maken. o.a. Beats, techniek en skills. Van beginners tot gevorderden.