MPP_4634.JPG
Jasmina Toh

Jasmina Toh

Jasmina geeft zangles, muziek op schoot en musicallessen

In 2018 studeerde Jasmina af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten met ‘’klassiek Muziektheater’’. Sindsdien zingt zij in verschillende muziekensembles en reist met een kinderopera en een Queen- Coverband door het buitenland.

Jasmina is opgegroeid in een wereld van Pop-, Soul-, Jazz- en Musical en zat op musicalscholen in Berlijn (2010-2011) en Trier (Duitsland, 2008-2010). In 2013 verhuisde ze naar Tilburg voor de studie ‘’klassiek Muziektheater’’ om haar zangtechniek te perfectioneren.
Naast zang is Jasmina ook in het vak drama afgestudeerd en heeft daarnaast altijd gedanst (jazz en ballet). Ook dit zijn onderdelen voor bijvoorbeeld de aangeboden musicallessen.

Ze heeft veel ervaring in het lesgeven aan jong en oud (individueel of in groepen). Zo heeft ze o.a. muziekles gegeven aan kinderen en jongeren in Keulen/Duitsland, in culturele verenigingen en scholen. Verder heeft ze ervaring in het opzetten, organiseren en regisseren van kindermusicals en werken met een ensemble.
Daarnaast geeft ze ook muziekworkshops op scholen.

SPECIALITEIT
pop, jazz, soul, musical en klassiekMUZIEK OP SCHOOT

Jasmina heeft veel ervaring in het werken met muziek met kinderen. 
De eerste kennismaking met muziek, in een veilige omgeving met papa, mama of verzorger. Spelenderwijs zingen we, bewegen we, luisteren we, ontdekken instrumenten en maken zelf muziek, met handen, voeten, mond en kleine instrumenten.

In tien lessen komt er door middel van verschillende thema's een scala aan muzikaliteit voorbij waarbij de kinderen kennismaken met toonhoogte, ritme en welke geluiden ze zelf al kunnen maken, zonder het gevoel dat ze iets móeten, want  we zitten gezellig samen en doen alles samen. 

Voor de cursus Muziek op schoot wordt de ruimte gezellig aangekleed met kleurige kussens en ook knuffel Beertje is er elke les bij.