Eva Wiselius

Eva Wiselius

Eva geeft zangles en Muziek op Schoot les.

Eva Wiselius, studeerde aan het Artez conservatorium voor Zang, Lichte Muziek. In 2007 is ze afgestudeerd. Al tijdens de opleiding is Eva aan het werk gegaan als vocalcoach, muziekdocente, dirigente, songwriter en musicalzangcoach en arrangeur voor diverse (amateur-) musicalproducties. Ze is gespecialiseerd in jazz, pop en musical.

Momenteel treedt ze voornamelijk op met eigen repetoire (zang+piano) en met The VocalS. Naast het geven van zangles en Muziek op Schoot, is Eva dirigente bij een Popkoor en runt een huishouden met twee jonge kinderen. 


MUZIEK OP SCHOOT
Eva heeft veel ervaring in het werken met muziek met kinderen. 
De eerste kennismaking met muziek, in een veilige omgeving met papa, mama of verzorger. Spelenderwijs zingen we, bewegen we, luisteren we, ontdekken instrumenten en maken zelf muziek, met handen, voeten, mond en kleine instrumenten.

In tien lessen komt er door middel van verschillende thema's een scala aan muzikaliteit voorbij waarbij de kinderen kennismaken met toonhoogte, ritme en welke geluiden ze zelf al kunnen maken, zonder het gevoel dat ze iets móeten, want  we zitten gezellig samen en doen alles samen. 

Voor de cursus Muziek op schoot wordt de ruimte gezellig aangekleed met kleurige kussens en ook knuffel Beertje is er elke les bij.