DVS 2.jpg
 

Daan van Schaik

Daan geeft pianoles en keyboardles.

In 2014 is hij afgestudeerd aan het conservatorium van Tilburg met als hoofdrichting Jazz Piano. Hij speelt het liefste met zijn eigen jazzgroep (DVS Jazz) waarmee ze eigen composities van Daan spelen. Daarnaast speelt hij in verschillende duo, trio en kwartet bezettingen (samen met zang, saxofoon, gitaar, trompet en contrabas). Ook speelt hij in het Fontys Jazz Choir waarmee hij zowel in het binnenland als het buitenland optreed.

Een ding is zeker, de lessen van Daan zijn nooit saai! Naast een gewone piano of keyboard methode gebruikt hij namelijk ander materiaal om de les afwisselend te houden. Zo kun je mee spelen met je favoriete nummer op youtube, rond sinterklaastijd snoepen van pepernoten en tegelijkertijd je (muzikale) leesvaardigheden verbeteren met het pepernotendictee, speel je met carnaval mee met de beste carnavalskraker en kun je zelfs leren om dieren na te doen op je instrument!

Daan vindt het belangrijk dat je muziek speelt die je kent. Dit gaat van kinderliedjes tot een bekend pop nummer. Ook geeft hij les aan de allerjongsten met behulp van een kleurenmethode. Ben je 4 jaar of ouder en wil je wel eens weten hoe Daan's lessen gaan? Meld je dan aan voor een proefles en leer na een les al je eerste liedje!

Daan geeft les in de richting pop, jazz, rock en klassiek